Certificering

Installatiebedrijf Hoogenboom is een landelijk erkend UNETO VNI  en Sterkin erkend installatiebedrijf.
Bij ons gaan kwaliteit en vakmanschap dus goed samen. Als u kiest voor Installatiebedrijf Hoogenboom, kiest u dus voor een erkend gecertificeerd bedrijf.

UNETO-VNI, Unie van elektrotechnische ondernemers en Vereniging van Nederlandse installatiebedrijven
Een certificaat als erkend elektrotechnische ondernemer en installatiebedrijf geeft aan dat Installatiebedrijf Hoogenboom beschikt over de in de voorschriften bedoelde vakbekwaamheid en outillage. De UNETO-VNI staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgever en de installateur.

Sterkin, Stichting erkenning installatiebedrijven
Een inschrijving als erkend installateur geeft aan dat Installatiebedrijf Hoogenboom beschikt over de in de voorschriften bedoelde vakbekwaamheid en outillage. De erkenningsregelingen zijn er om de wederzijdse belangen van de installateur en de opdrachtgever te dienen. De opdrachtgever wil weten wat de erkend installateur kan leveren en wenst zekerheid over levering van de afgesproken kwaliteit. Als onafhankelijk keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties.